Meer informatie, bel 0162-68 26 09Home
Met de Zuidwaard fluisterstil varen door de Biesbosch!

Fluisterboot

Biesbosch Beleven heeft een mooie open fluisterboot in de Biesbosch waarmee we prachtige tochten door de natuur kunnen maken. Het schip is genoemd naar een gebied in de Biesbosch; "De Zuidwaard".

Met de Zuidwaard maken we verschillende tochten in de Biesbosch. Het schip is voorzien van een kleine stille dieselmotor waardoor de boot bijna geluidloos is en u volledig van de natuur kunt genieten. Deze boottochten zijn altijd in samenwerking met Staatsbosbeheer.

Fluisterboot drimmelenMet een fluisterboot door de BiesboschVaren met de Fluisterboot door de Biesbosch

Met een fluisterboot door de Biesbosch

Onze fluisterboot heeft een capaciteit van maximaal 50 personen en is voorzien van een (eenvoudig) toilet. Het is een nagebouwde rietaak en heeft een open karakter. Maakt u geen zorgen over het weer; de fluisterboot is voorzien van een dak zodat u altijd comfortabel droog kunt zitten. Mocht de zon lekker schijnen kunt u op het achterdek buiten staan en genieten van de zon en Biesbosch.

Onze fluisterboot kan op vrijwel alle plekken in de Biesbosch komen, waardoor u volledig kunt genieten van al het natuurschoon dat dit gebied te bieden heeft. U stapt op onze fluisterboot in Drimmelen, waarna we een prachtige twee uur durende tocht gaan maken.

fluisterboot Biesbosch

Reserveer nu uw plek op de fluisterboot!

U kunt deze leuke vaartocht direct online reserveren of door het onderstaand reserveringsformulier in te vullen. Heeft u nog vragen over de tocht? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0162 68 26 09.

Wij zien u graag aan boord van onze prachtige fluisterboot in de Biesbosch!

 

1x keer klikken is voldoende. Het kan eventjes duren voordat het formulier verzonden is.

Velden met een (*) zijn verplicht