Meer informatie, bel 0162-68 26 09Home

Op zoek naar B. Bever

Op Bevertocht met Biesbosch Beleven!

Al meer dan 25 jaar aanwezig in de Biesbosch en nog steeds volop in de belangstelling; de Bever. Speciaal voor de natuurliefhebbers organiseren we in het late voorjaar en hoogzomer de Bevertochten. Kan jij deze bekende Biesbosch bewoners spotten? 

Bevertochten door de BiesboschBevertocht door de BiesboschEducatieve tochten door de Biesbosch met de bevertocht

Tijdens de bevertocht word je begeleid door onze ervaren beveronderzoeker Kornuit, gids van het Staatsbosheer. Kornuit is al jarenlang op zoek naar B. Bever en heeft hem tot nu toe niet kunnen vinden. Daarom heeft hij een speciaal plan opgezet die hij samen met jullie wil uitvoeren tijdens de bevertocht in de hoop B. Bever te kunnen spotten.

Het meest educatieve uitje met kinderen!

Deze spannende tochten vertrekken om 19.00 uur vanuit het Biesboschcentrum Drimmelen. Voordat je de bever kan spotten, moet je natuurlijk wel weten hoe een bever eruit ziet, hoe hij zich gedraagt, wat hij eet, hoe zijn woning eruit ziet en wat hij doet als er hij in gevaar is.

Dat leer je allemaal van Kornuit tijdens de vaartocht. Als je goed hebt opgelet weet je misschien ook de antwoorden op de quizvragen aan het einde van de tocht! Heb je ze allemaal goed? Dan ben je vanaf nu een volleerd beveroloog!

Maar of je B. Bever ook hebt gezien... Dat weet je nooit van te voren. 
 

Prijzen en reserveren van de Bevertocht

De bevertocht door de Biesbosch kost 15,- euro per persoon voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 3 jaar. Wanneer je met meer dan 30 personen de bevertocht wilt doen, gelden er andere tarieven. Kijk hieronder voor de beschikbare data en tijden of reserveer telefonisch via 0162 68 26 09

Nog vragen over de bevertocht of reserveren voor een grotere groep? Neem dan contact met ons op! Wij zien jou en de toekomstige beverologen snel!

 

Selecteer vaartocht in de periode:

Data Afvaartijden Prijs 3 t/m 11 jr.
23-08-17 19.00 15,00 15,00  
 Voor overige vaartochten, klik hier