Meer informatie, bel 0162-68 26 09Home
Nationaal Park de Biesbosch; prachtig om te varen en te wandelen!

Wandelen in de Biesbosch

Wandelen in de Biesbosch met biesboschbeleven.nl

Samen met Staatsbosbeheer organiseren wij vaarwandeltochten in Nationaal Park de Biesbosch waarbij u kunt wandelen in de Biesbosch. Voorafgaand aan deze tocht wordt u vriendelijk ontvangen in het Biesbosch Informatie Centrum van Staatsbosbeheer.

Gidsen van Staatsbosbeheer geven een korte uitleg over de Biesbosch. Na de introductie schepen we in op de Zuidwaard en varen we naar onze eerste bestemming; de Eendenkooi.

Het Programma

De activiteiten bestaan uit een natuurwandeling in de Biesbosch van ongeveer 3 kilometer rond de Eendenkooi, waarna we op de terugweg naar het beginpunt terugvaren.

Na een wandeling gemaakt te hebben rond de Eendenkooi lopen we door de grienden richting "Het Bruggetje van Sint Jan". Dit ligt in het hart van de Biesbosch. Ons schip zal hier naartoe varen en vanuit dat punt varen we door de prachtige kreekjes weer terug in de richting van Drimmelen.

Dit is een unieke tocht waarbij je kan varen en wandelen in de Biesbosch! Er zijn mooie uitkijkpunten waar u van het landschap kunt genieten. De gehele regio is het zeker waard door de prachtige wandelroutes. Draag stevige schoenen en een lange broek ter bescherming voor deze vaarwandeltocht.

In de Biesbosch valt altijd iets moois te spotten, dus vergeet vooral je verrekijker en camera niet mee te nemen. Avontuurlijker kan bijna niet!

Wandelen in de Biesbosch? Reserveer online!

Klik hier voor meer informatie, tijden, data en het direct online reserveren van deze unieke zwerftocht. Met deze tocht vaart u naar de mooiste wandelplekken van de Biesbosch! Heeft u nog specifieke vragen over de tocht? U kunt altijd contact met ons opnemen via 0162 68 26 09 of door het contactformulier in te vullen.