Groepsarrangementen Biesbosch Beleven

Beleef de Biesbosch met een groepsarrangement! We bieden een variatie aan groepsuitjes en groepsactiviteiten in de Biesbosch geschikt voor kleine en grote groepen. Vaartochten voor groepen, een groepskanotocht of een groepswandeling door de Biesbosch onder leiding van een Staatsbosbeheer gids. Sluit je groepsuitje in de Biesbosch af met een BBQ, diner of buffet afgestemd op de samenstelling en wensen van de groep. 

Reserveer direct

Wandelen of varen met een groep door de Biesbosch

De volgende groepsuitjes in de Biesbosch zijn beschikbaar en combineren is mogelijk:

  • Kanotochten voor groepen door de Biesbosch
  • Een wandeling met jouw groep door de Biesbosch onder leiding van een ervaren gids
  • Bezoek met jouw groep het Biesbosch Museum in Werkendam
  • Een vaartocht met een fluisterboot of rondvaartboot langs de mooiste plekjes van de Biesbosch 
  • Barbecue met een groep in de Biesbosch of kies voor een buffet

We combineren onze tochten vaak met een wandeling langs de Eendenkooi. Deze wandeling wordt begeleid door een gids van Staatsbosbeheer. Het startpunt van de tocht is bij het Biesbosch Bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer gelegen in de haven van Drimmelen. Het centrum is gratis toegankelijk en er is uiteraard veel informatie te vinden, o.a. over de historie, natuur en bevers van het Biesbosch Nationaal Park. De enthousiaste vrijwilligers geven u graag extra uitleg over het prachtige Biesbosch natuurgebied!

Maak een afspraak voor jouw groepsuitje in de Biesbosch 

We maken graag een afspraak om de mogelijkheden door te nemen. De maximale groepsgrootte is 50 personen. Na afloop zijn er voldoende gelegenheden aan de haven van Drimmelen om met jouw groep de dag af te sluiten met een diner/buffet/barbecue! Voor een groepsreservering of het doorspreken van de mogelijkheden met een groep willen we u vragen om contact met ons op te nemen. Zou u hierbij kunnen vermelden dat het om een groepsuitje door de Biesbosch gaat en wat uw wensen zijn? 

Biesbosch Beleven
Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen
Telefoon: 0162 68 26 09 
Mail: info@biesboschbeleven.nl
Aanvraag groepsarrangement