Fluisterboot: 'de Zuidwaard'

Beleef de Biesbosch op de mooiste fluisterboot van het gebied. De Zuidwaard is het ideale schip om een prachtige rondvaart door de natuur te maken omdat hij fluisterstil vaart. Bovendien is er altijd een gids van Staatsbosbeheer aanwezig. Zo krijgt u alles te weten over de prachtige omgeving waarin u zich bevindt. De gids vertelt u namelijk alle feitjes over de Biesbosch die u normaal nooit te weten zou zijn gekomen. Deze perfecte combinatie van natuur en educatie zorgt ervoor dat een tocht met onze fluisterboot in de Biesbosch één van de leukste dagjes uit is. 

Ideaal voor een dagje in de Biesbosch

Onze fluisterboot is vernoemd naar een bekend gebied in de Biesbosch; "De Zuidwaard’’. Dit schip heeft een capaciteit van maximaal 50 personen en kan zowel voor groepen als voor individuele passagiers gereserveerd worden. Bekijk de vaaragenda voor de mogelijke afvaartdata. U kunt met onze fluisterboot in de Biesbosch optimaal genieten van de natuur doordat de boot  beschikt over een kleine, stille dieselmotor. Over het weer hoeft zich ook al geen zorgen te maken: onze fluisterboot is voorzien van een dak waardoor u altijd comfortabel en droog kunt zitten. Bij mooi weer kunt u op het achterdek genieten van de zon en de prachtige omgeving.

Vaar met onze fluisterboot mee door de Biesbosch

Bekijk nu alle mogelijkheden voor een dagje uit met onze fluisterboot in de Biesbosch. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0162-682609 of maak gebruik van onderstaand contactformulier. Wij zien u graag aan boord van onze prachtige fluisterboot in de Biesbosch!