Meer informatie, bel 0162-68 26 09Home
Kom samen met ons en Staatsbosbeheer aan boord van onze fluisterboot!

Rondvaart tochten

Biesbosch Beleven is een rondvaartbedrijf dat zich richt op echte natuurbeleving.

Varen in De BiesboschRondvaarten door de Biesbosch met deze fluisterbootStaatsbosbeheer Biesbosch

Varen in de Biesbosch is met onze fluisterboot een echte natuurbeleving! Ons schip, de Zuidwaard, is een klein schip waarmee we op de mooiste plekken komen in de Biesbosch. 

Varen in de Biesbosch

Zin om een keer uit te waaien? Dat kan met een rondvaart door de Biesbosch in onze fluisterboot!

In de twee uur durende tocht door de natuur kunt u genieten van het uitzicht en de prachtige bewoners van het drasland. De rondvaart is inclusief een gids van Staatsbosbeheer Biesbosch. Deze enthousiaste vrijwilligers weten u alles te vertellen over dit prachtige natuurgebied! Dit maakt deze vaartocht niet alleen mooi, maar ook educatief!

 

We combineren onze jarenlange vaarervaring in de Biesbosch met de kennis van Staatsbosbeheer Biesbosch. Zij weten alles over de aanwezige flora en fauna in de Biesbosch. Op deze manier combineren we twee aparte aspecten en wordt de prachtige vaartocht ook nog educationeel. Boek nu uw rondvaarttocht bij Biesbosch Beleven.

 

Onze rondvaartboot is gebouwd om stil door dit gebied te varen. Hierdoor kan u volop genieten van al het moois dat de Biesbosch te bieden heeft.

 

Antwoorden op veel voorkomende vragen:

  • Zorg dat u tijdig aanwezig bent. Houd rekening met parkeren.
  • Uiterlijk 15 minuten voor vertrek melden bij het Biesbosch Informatie centrum (Biesboschweg 4)
  • Bij de zwerftocht moet iedereen de wandeling mee kunnen maken.
  • Ons schip de Zuidwaard is niet rolstoeltoegankelijk. Voor rolstoel toegankelijke schepen en arrangementen kunt u terecht op zilvermeeuw.nl.
  • De Zuidwaard is overdekt, maar de zijkanten van het schip zijn open.
  • Betaling uitsluitend contant.
  • Voor openbaar vervoer verwijzen wij u naar 0900-9292 of 9292ov.nl.
  • Aan boord is een (primitief) toiletje, wij adviseren u van tevoren van het toilet in het Informatiecentrum gebruik te maken.

Boek hier uw rondvaart door de Biesbosch

Bekijk de agenda voor de tochten die op dit moment zijn ingepland en kom varen in de Biesbosch! Voor een reservering of voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0162 68 26 09. Wij heten u graag welkom aan boord van De Zuidwaard!