Fluistertocht door de Biesbosch

Naast vaar-wandeltochten en bevertochten bieden we ook kortere vaartochten door de Biesbosch aan. Beleef de Biesbosch vanaf het water op bijvoorbeeld een fluisterboot. Onze kapitein en een enthousiaste natuurgids van Staatsbosbeheer nemen u mee voor een vaartocht. Via rivier de Amer varen we door de mooie smalle kreekjes van de Biesbosch.

Met de fluisterboot varen door de Biesbosch

Onze fluisterboot heeft een capaciteit van maximaal 50 personen en is voorzien van een (eenvoudig) toilet. Het is een nagebouwde rietaak en heeft een open karakter. Maakt u zich geen zorgen over het weer: de fluisterboot is voorzien van een dak, zodat u comfortabel en droog kunt zitten. Bij lekker weer kunt u op het achterdek buiten staan en genieten van de zon en het uitzicht over de Biesbosch. De fluisterboot kan op vrijwel alle plekken in de Biesbosch komen, waardoor u volledig kunt genieten van al het natuurschoon dat dit gebied te bieden heeft. U stapt op onze fluisterboot in Drimmelen, waarna we een prachtige tocht gaan maken van ongeveer 1,5 uur.

Met de fluisterboot van Biesbosch Beleven kun je de natuur in zijn puurste vorm ontdekken. De fluisterboot is een stil en milieuvriendelijk vaartuig, waardoor de natuur geen last ondervindt van onze tochten. Hierdoor zijn we in staat dichterbij de bewoners van de Biesbosch, zoals bevers en wilde vogels, te komen. Honden zijn niet toegestaan.

Kosten:
€ 17,50 p.p.

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden Volwassenen Kinderen (3 t/m 11 jaar)
za 30-09 12:00 €17,50 €13,50 Reserveer
zo 01-10 12:00 €17,50 €13,50 Reserveer