Onze rondvaarten door de Biesbosch

Varen met onze fluisterboot is een echte natuurbeleving! Ons schip, de Zuidwaard, is een fluisterboot die aan maximaal vijftig personen plaats biedt. Hiermee kunnen we op de mooiste plekken in de Biesbosch komen. Met de Fluisterboot bereiken we kreken en geulen in de Biesbosch waar u prachtige flora en fauna zult ontdekken. U ziet gegarandeerd de mooiste stukken natuur die het natuurgebied te bieden heeft!

Bekijk**de agenda voor tochten** die op dit moment zijn ingepland en kom varen in de Biesbosch. Voor een reservering of voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen. Telefonisch contact opnemen kan via 0162 68 26 09.Wij heten u graag welkom aan boord van De Zuidwaard!

Varen in de Biesbosch

Zin om lekker uit te waaien in een prachtige omgeving? Dat kan in de Biesbosch tijdens één van onze rondvaarten met de fluisterboot! Tijdens deze twee uur durende vaartochten door de natuur kunt u genieten van het uitzicht en de bewoners van het drasland van dichtbij bekijken.

Wilt u de Biesbosch ook graag te voet ontdekken? Tijdens een Zwerftocht in de Biesbosch combineren we prachtige vaar en wandelroutes door het natuurgebied. Deze drie uur durende tocht is een prachtige eerste kennismaking met de Biesbosch en begint vanaf Drimmelen.

Antwoorden op veel voorkomende vragen betreft een rondvaart door de Biesbosch

  • Zorg dat u tijdig aanwezig bent. Houd rekening met parkeren;
  • Uiterlijk 15 minuten voor vertrek melden bij Rondvaartbedrijf De Zilvermeeuw (Biesboschweg 2);
  • Bij de zwerftocht moet iedereen de wandeling mee kunnen maken;
  • Ons schip de Zuidwaard isnietrolstoeltoegankelijk. Voor rolstoeltoegankelijke schepen en arrangementen kunt u terecht op**zilvermeeuw.nl**;
  • De Zuidwaard is overdekt, maar de zijkanten van het schip zijn open;
  • De betaling kan zowel met pin als contant worden voldaan;
  • Komt u met het openbaar vervoer? Dan verwijzen we u door naar 0900-9292 of9292ov.nl;
  • Aan boord is een (primitief) toiletje. Wij adviseren om van tevoren van het toilet in het informatiecentrum gebruik te maken.
Fluistertocht

Een mooie vaartocht dwars door de mooiste kreekjes van de Biesbosch en langs het Historische 'bruggetje van Sint Jan'. Een gids van Staatsbosbeheer geeft uitleg tijdens de vaartocht.

Meer informatie
Zwerftocht

Ga mee op zwerftocht door de Biesbosch. Een prachtige eerste kennismaking met het Nationaal Park de Biesbosch. Ontdek de prachtige natuur tijdens een middag varen en wandelen door de Biesbosch.

Meer informatie
Op zoek naar de bever

Met de bevertochten gaan we op zoek naar de bevers in de Biesbosch. Ontdek de beroemdste inwoner van de Biesbosch in zijn natuurlijke omgeving. Samen met een gids van Staatsbosbeheer zorgen we voor een educatieve Bevertocht door de Biesbosch.

Meer informatie