Bevertochten door de Biesbosch

Met de Bevertochten van Biesbosch Beleven ga je op zoek naar de beroemdste inwoner van de Biesbosch; de bever. Speciaal voor de natuurliefhebbers organiseren we in het voorjaar en de zomer de Bevertochten. Kun jij deze bekende Biesbosch-bewoners spotten? Tijdens de excursie varen we door de Biesbosch en gaan we op zoek naar de grote knaagdieren. Onder begeleiding van de boswachter ontdek je vanuit de fluisterboot de leefwereld van de bever. Zoek naar vraatsporen, burchten en glijbaantjes van de bever in het spannende natuurgebied. Heel spannend! Daarnaast krijg je allerlei bezienswaardigheden van de Biesbosch mee.

Je wordt tijdens de bevertocht begeleid door onze ervaren biesboschkenner. Hij of zij zal allerlei leuke weetjes over de bever vertellen.

Het meest educatieve uitje met kinderen!

Onze bevertochten vertrekken om 19.00 uur vanuit Drimmelen. Voordat je de bever kan spotten, moet je natuurlijk wel weten hoe een bever eruit ziet, hoe hij zich gedraagt, wat hij eet, hoe zijn woning eruit ziet en wat hij doet als er hij in gevaar is.

Dat leer je allemaal van onze Biesbosch Ranger. Als je goed hebt opgelet, weet je misschien ook de antwoorden op de quizvragen aan het einde van de tocht. Heb je ze allemaal goed? Dan ben je vanaf nu een volleerd beveroloog!

Prijzen en reserveren van de Bevertocht

De bevertocht door de Biesbosch kost €17,50 per persoon voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 3 jaar. Kijk hieronder voor de beschikbare data en tijden of reserveer telefonisch via 0162 68 26 09.

Nog vragen over de bevertocht of reserveren voor een grotere groep? Neem dan **contact **met ons op.

Honden zijn niet toegestaan.

Bevertochten varen wij pas weer in het voorjaar van 2024 i.v.m. de zonsondergang

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden