Bevertochten door de Biesbosch

Met de Bevertochten van Biesbosch Beleven ga je op zoek naar de beroemdste inwoner van de Biesbosch; de bever. Speciaal voor de natuurliefhebbers organiseren we in het voorjaar en de zomer de Bevertochten. Kan jij deze bekende Biesbosch-bewoners spotten? Tijdens de excursie varen we door de Biesbosch, opzoek naar de grote knaagdieren. Onder begeleiding van de boswachter ontdek je vanuit de fluisterboot de leefwereld van de bever. Zoek naar vraatsporen, burchten en glijbaantjes van de Bever in het spannende natuurgebied.

Je wordt tijdens de bevertocht begeleid door onze ervaren Biesboschkenner.

Het meest educatieve uitje met kinderen!

Onze bevertochten vertrekken om 19.00 uur vanuit Drimmelen. Voordat je de bever kan spotten, moet je natuurlijk wel weten hoe een bever eruit ziet, hoe hij zich gedraagt, wat hij eet, hoe zijn woning eruit ziet en wat hij doet als er hij in gevaar is.

Dat leer je allemaal van onze Biesbosch Ranger. Als je goed hebt opgelet, weet je misschien ook de antwoorden op de quizvragen aan het einde van de tocht! Heb je ze allemaal goed? Dan ben je vanaf nu een volleerd beveroloog!

Prijzen en reserveren van de Bevertocht

De bevertocht door de Biesbosch kost €15 euro per persoon voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 3 jaar. Kijk hieronder voor de beschikbare data en tijden of reserveer telefonisch via 0162 68 26 09.

Nog vragen over de bevertocht of reserveren voor een grotere groep? Neem dan contact met ons op.

AGENDA

Selecteer vaartocht in de periode:
Datum Afvaartijden