Zwerftocht (varen en wandelen)

Prachtige vaar- en wandeltocht met onze fluisterboot.

Onze zwerftocht wordt iedere zaterdag en zondag georganiseerd (met uitzondering van de wintermaanden). Tijdens de zomermaanden varen we zelfs dagelijks uit voor deze prachtige vaar- en wandeltocht! Deze 2,5 uur durende tocht is een prachtige eerste kennismaking met de Biesbosch en begint in het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. De gids van Staatsbosbeheer loopt met u naar ons schip, waar onze schipper u aan boord van onze fluisterboot verwelkomt.

Zwerftocht door de Biesbosch

Na een korte inleiding van de gids stapt u aan boord van de fluisterboot en gaat uw vaartocht richting de Hofmansplaat van start. Eenmaal aangekomen brengt u een bezoek aan de Eendenkooi. Vanaf daar gaat de wandeltocht verder naar het Bruggetje van Sint Jan; een van de meest bijzondere plekken van de Biesbosch.

Bij het Bruggetje van Sint Jan ligt de boot te wachten om u mee te nemen voor een korte zwerftocht. De wandeltocht is ongeveer 2 kilometer lang en zal +- 1 uur duren. Het is dus verstandig om van te voren na te gaan of u deze wandeling kunt uitlopen.

Mededelingen:

  • Het liefst hebben we dat iedereen meedoet aan de wandeling.
  • Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee.

Reserveren en beschikbare datums 

Reserveren voor deze tocht kan via de website van Staatsbosbeheer.
Klik op deze link om te reserveren en de beschikbare datums te bekijken.
Online reserveren kan tot één dag van tevoren.
Wilt u op de dag zelf nog boeken, of komt u er niet uit? Bel ons via 0162-682609.